Muška ekipa VPK osvojila 1. mjesto u 2. kolu Hrvatske plivačke lige za juniore

Sisak je bio domaćin 2. kola Hrvatske plivačke lige za juniore u 50 metarskom bazenu na kojem su sudjelovali plivači i plivačice iz 12 klubova Regije 4, njih 200-injak. Među njima našlo se i 17 članova Vinkovačkog plivačkog kluba pod vodstvom trenera Josipa Gajčevića. Osobito zapažen rezultat ostvarila je muška ekipa VPK koja je zauzela 1. mjesto u ekipnom poretku, dok je ženska ekipa bila sedma.

Od pojedinačnih rezultata izdvajamo četiri prva (100 m slobodno, 100 m leđno, 200 m leđno i 100 m leptir) i jedno drugo mjesto (50 m slobodno) Tome Petrinića, zatim prvo mjesto Marka Polešćuka (uz potvrđenu već isplivanu B normu za PH) u utrci na 100 metara leđno (Marko je osvojio još i dva treća mjesta; na 200 m leđno i 100 m leptir) te prvo mjesto Kristijana Rohalja u utrci na 200 metara slobodno (uz drugo mjesto na 100 m slobodno). Do postolja su doplivali još: Bruno Čorić (drugi na 50 m leptir i 100 m leđno te treći na 50 m slobodno), Gabrijel Petričević (drugi na 200 m mješovito) i Nika Cajner (treća na 50 m prsno).

Na sisačkom natjecanju sudjelovao je i vinkovački Orion i to s četvero natjecatelja; Patrik Šekrst, Filip Majko, Ante Kasića te Una Videković, uz stručnu pratnju trenerica Karle Ačkar. Svi su plivali po četiri discipline i uglavnom otplivali svoja najbolja vremena, no to nažalost nije bilo dovoljno za zauzimanje postolja.