Na 40. Festivalu tenisa gotovo 150 sudionika iz pet država

Ovogodišnji Festival tenisa okupio je sudionike iz Hrvatske, Srbije, BiH te Crne Gore FOTO: Goran Panić

Gotovo 150 tenisa(či)ca iz 20-ak hrvatskih, ali i gradova iz BiH, Srbije, Slovenije i Crne Gore sudjelovalo je na jubilarnom, 40. izdanju Festivala tenisa koji je i ove godine organizirao TK Vinkovci.

Po završetku trodnevnog natjecanja tijekom kojeg je odigrano preko 250 mečeva podvučena je crta. Ispod koje se ispostavilo da su u muškoj konkurenciji pobjednici: Kristian Ikić (Vinkovci) u kategoriji do 30 godina, Hrvoje Alerić (Vinkovci) u kategoriji 30+, Damir Šesto (Vinkovci) u kategoriji 40+, Janko Brač (Vukovar) u kategoriji 50+ i Duje Ševerdija (Rab) u kategoriji 60+.

U ženskoj konkurenciji, pak, u kategoriji do 50 godina 1. mjesto osvojila je Zagrepčanka Dora Šelaj (Zagreb), a u kategoriji 50+ najbolja je bila Dorela Marcan, također iz Zagreba.

Turnir parova u muškoj konkurenciji za igrače do 50 godina osvojila je vinkovačko-slavonskobrodska kombinacija Kristian Ikić-Mario Šlibar, a u kategoriji parova 50+ trijumfirao je vinkovački dvojac Damir Čalić-Dinko Bosančić. Kod dama najbolji par sačinjavale su Zagrepčanke Tajana Prpić Purgar i Dora Šelaj, turnir mješovitih parova do 50 godina osvojili su Anja u Milan Antolić iz Siska, a turnir mješovitih parova 50+ osvojio je ZG par Marcan-Vlašić.

Pobjednicima čestitke na ostvarenim pothvatima, a TK Vinkovci na izvrsnoj organizaciji!