Nadareni kadet Samer H. Spasić potpisao ugovor s Cibalijom do 2025. godine

Nadareni Cibalijin španer Samer H. Spahić potpisao je stipendijski ugovor i tako se obvezao na vjernost nebeskoplavoj boji do 30. lipnja 2025. godine. Riječ je o kreativnom veznjaku, desetki, koji je u Cibaliju stigao 2019. godine, potom je prošao pionirsku selekciju, prošle sezone bio je ulazni kadet, a u međuvremenu je stekao i status U-16 reprezentativca BiH.

Posrijedi je zanimljiv potencijal, znalac koji loptu vješto prima, usmjerava, pakira. Katkad i spakira, iza leđa suparničkog vratara. Kao što je to učinio na nedavnom Bedemovom kupu u Ivankovu kada je – nastupajući za seniore! – postigao vodeći pogodak u finalnom ogledu protiv Bedema (4:2) u kojem je osim pogodaka (po)nudio i nekoliko zgodnih rješenja u igri. Vidi se da zna. K tome se i trudi, ima perspektivu.

– Zadovoljstvo mi je potvrditi da je jedan od najdarovitijih mladih igrača Cibalijine škole nogometa potpisao dugogodišnji ugovor s našim klubom. Potvrda je to Samerovih kvaliteta i potencijala prepoznatih od trenera koji su do sada bili uključeni u njegov nogometni razvoj, ali i putokaz ostalim mladim igračima – rekao je Cibalijin sportski direktor Tomislav Radotić, ujedno i trener seniorske momčadi.

Cibalia je potpisom ugovora sa Spahićem izbjegla reprizu scenarija prema kojem je nedavno u talijanski Sassuolo bez lipe odštete otišao Borna Knezović koji nije bio vezan nikakvom pismenom obvezom prema vinkovačkom klubu. Da Diona Drenu Belju – čiju (milijunsku!) vrijednost tadašnja struka nije prepoznala – i ne spominjemo…