NAGRADNI NATJEČAJ Izbor najbolje fotografije snimljene u Vukovarsko-srijemskoj županiji

IZVOR: Turistička zajednica Vukovarsko-srijemske županije

Turistička zajednica Vukovarsko-srijemske županije raspisala je nagradni natječaj pod nazivom “City break Srijema i Slavonije ” te i ovim putem poziva sve koji se bave fotografijom, amatere i profesionalce da se prijave na nagradni natječaj sa svojim radovima za izbor fotografija s područja Vukovarsko-srijemske županije koje ponajbolje prikazuju atrakcije i područja turizma u destinaciji, kao i teme natječaja.

Cilj natječaja je fotografijom prikazati kulturno-povijesne znamenitosti i tradiciju Vukovarsko-srijemske županije, priču ili autentičan doživljaj s neke od manifestacija, aktivan odmor u prirodi ili ruralnom prostoru.

Fotografijama navedenih segmenata destinacije dodatan je cilj promovirati razloge zašto posjetiti i aktivno sudjelovati u društvenom životu Vukovarsko-srijemske županije. Ovim natječajem za cilj je potaknuti profesionalne fotografe i amatere na stvaranje materijala koji govore o detaljima i zanimljivostima županije, a na taj način ojačati identitet i brend naše destinacije.

Fotografije prijavljene na natječaj moraju biti snimljene isključivo na području Vukovarsko-srijemske županije.

Poziv na nagradni natječaj  otvoren je za sve građane Republike Hrvatske, a otvoren je za od 9. do 24. listopada  2023. godine.

Sudionici natječaja mogu biti svi kreativci, fotografi, amateri i profesionalci te državljani Republike Hrvatske stariji od 18 godina.

Fotografije moraju biti snimljene u periodu od 2021. do 2023. godine na području Vukovarsko-srijemske županije i to prema sljedećim temama:

– aktivan boravak u prirodi
– manifestacije
– kulturno-povijesne znamenitosti – tradicija
– ruralni motivi
– eno gastro motivi i doživljaji

Fotografije moraju biti dostavljene isključivo u digitalnom obliku, u JPG ili PNG formatu – minimalnih dimenzija od 2 500 do 3 500 piksela (visina i/ili širina fotografije), rezolucije 300 dpi (fotografija može biti snimljena analognim fotoaparatom, no, u natječaju treba biti prijavljena u digitalnom obliku).

Fotografije ne smiju sadržavati nikakve tekstualne poruke niti potpise, a one koje ne udovoljavaju tehničkim propozicijama neće biti prihvaćene za sudjelovanjem u natječaju.

Autor, sudionik natječaja, popunjenom prijavnicom potvrđuje autentičnost snimljene fotografije te preuzima odgovornost za sadržaj prijavljenih fotografija.

Nagrade koje je u suradnji s partnerima definirao Organizator su:

Prva tri mjesta po izboru žirija:

  •  Vikend noćenje na imanju OPG Zelenika, Izvori života Ilok za 2 osobe
  •  Večera u Iločkim podrumima uz degustaciju tri vrhunska vina za 2 osobe
  •  Poklon paket Turističke zajednice VSŽ

Prva tri mjesta s najvećim brojem lajkova:

  • Večera u restoranu Domestic house Lola Vukovar za 2 osobe
  • Večera u restoranu Aquarius Bošnjaci za 2 osobe
  • Poklon paket Turističke zajednice  VSŽ

Sve detalje Natječaja potražite OVDJE