NAJSTARIJI ULTRAS Ivan Grljušić – Sikirica iz staračkog doma na istočnu tribinu!

Ivan Grljušić 80-godišnji je Đeletovčanin koji voli sve što je vinkovačko, Cibaliju osobitu! Svoju ljubav prema nebeskoplavoj boji popularni Sikirica – kojemu je nadimak nadjenut zahvaljujući sjekiricama koje je godinama izrađivao i čije je oštrice obavezno bojao bojama hrvatske trobojnice – desetljećima je privrženost (koja oduševljava!) prema vinkovačkom klubu iskazivao biciklirajući iz 20-ak kilometara udaljenih Đeletovaca na svaku domaću utakmicu. Ima(o) (je) i „svoje mjesto” na istočnoj tribini…

Zadnjih godina zdravlje mu je malo narušeno, u međuvremenu je postao štićenik jednog vinkovačkog staračkog doma, pa nije više tako redovit na tribini. No, današnju „biti ili ne biti” utakmicu Sikirica nije mogao propustiti ni za što. Njegov dolazak na istočnu tribinu Ultrasi su popratili velikim pljeskom i skandiranjem njemu u čast.

Cibalijo, u najdražem dresu, pucaj na gol nek’ se mreže tresu!”, pisao je Sikirica po svojim sjekiricama koje je darivao znanima i neznanima. I poskočio je radosno do oblačnoga neba kada je Filip Jazvić osudio nesretne Zmijavčane na krah… Sikirica, živio nam!