Napokon asfaltirana Teslina ulica u Jarmini; prašini je kraj, a i lokvama vode bye, bye…

Ulica Nikole Tesle u Jarmini napokon je asfaltiranja, čime je riješen dugogodišnji problem žitelja spomenute ulice koji su se napokon riješili prašine, blata i vodenih lokvi, ovisno već o vremenskim (ne)prilikama.

– Evo, danas je asfaltirano 440 metara ceste u Teslinoj ulici koja je bila u groznom stanju, pogotovo od križanja sa Zajčevom ulicom pa do kraja ulice. Osim asfalta napravljeni su i slivnici čime je riješen problem odvodnje koji je dugo mučio stanovnike ove ulice – rekao je općinski načelnik Goran Ileković.

Vrijednost radova u jarminačkoj Teslinoj ulici iznosi 469.000 kuna. Većina sredstava osigurana je iz općinskog proračuna, dočim je Ministarstvo graditeljstva ovaj rekonstrukcijski projekt sufinanciralo sa 107.000 kuna.

– Vrijednost projekta povećat će se za 15-ak tisuća kuna, koliko ćemo izdvojiti za stazu na jednoj strani Tesline ulice – prisnažio je Ileković.

Što je sljedeće?

– Uskoro krećemo s izgradnjom modernog dječjeg igrališta na lokaciji uz pomoćno igralište NK Borinci – najavio je Ileković umjesto zaključka.