Napokon s navijačima na tribinama, godišnje ulaznice puštene u prodaju

HNK Cibalia Vinkovci je odlučila iskoristiti iznimku koju omogućava članak 5. Odluke o nužnim epidemiološkim mjerama, a prema kojoj se sportska natjecanja mogu održati uz prisustvo više od 100 gledatelja jedino uz uvjet da svaka osoba prisutna na stadionu (gledatelji, tehničko i organizacijsko osoblje) posjeduje EU digitalnu COVID potvrdu. Izuzetak su djeca do 12 godina kojima za ulazak na stadion nije potrebna EU digitalna COVID potvrda ako su u pratnji roditelja ili skrbnika koji istu posjeduju.

U slučaju ograničenja broja gledatelja na stadionu uslijed epidemioloških mjera ili drugih razloga, vlasnici godišnjih ulaznica imaju pravo prioriteta dolaska na stadion.

A godišnje ulaznice puštene su u prodaju i to po sljedećim cijenama; 150 kuna za istočnu tribinu (15 kuna koštat će pojedinačna), 250 kuna za zapadnu tribinu (30 kuna pojedinačna), 50 kuna za djecu od 14 do 18 godina (10 kuna pojedinačna).

– Godišnje ulaznice mogu se kupiti svakoga dana od 8 do 15 sati u klupskim prostorijama ili online, upiti na e-mail cibalia@hnk-cibalia.hr. Interes je zasad i više nego dobar, ljudi su se valjda zaželjeli nogometa – izvijestila je klupska predsjednica Dea Lasić uz napomenu da je svaki vlasnik godišnje ili pojedinačne ulaznice, prilikom ulaska na stadion morat će, sukladno Članku 5. Odluke o nužnim epidemiološkim mjerama, predočiti EU digitalnu COVID potvrdu u tiskanom ili digitalnom obliku i osobni dokument koji potvrđuje da je vlasnik iste.

Posjedovanje EU digitalne COVID putovnice nije uvjet za kupovinu godišnje ulaznice, ali je trenutno uvjet za ulazak na stadion.