Ne vjerovali ili da; gradonačelnik Bosančić na sjednici Gradskog vijeća vijećnika Kajkića nazvao – teletom!

Uzalud je predsjednik Gradskoga vijeća Vedran Čuljak tijekom današnje sjednice upozoravao na čuvanje digniteta ovoga tijela. Među prvima ga, doduše, nije (sa)čuvao gradonačelnik Ivan Bosančić koji se ne može baš pohvaliti manirima francuske diplomacije. Ne vjerovali ili da, vijećnika Živog zida Gorana Kajkića tijekom sjednice nazvao je – teletom!

– To samo pokazuje i dokazuje kakva je on osoba. Ali, ne može me uvrijediti, a još manje zaustaviti. Od njega sam, uostalom, to i očekivao, on ništa bolje ne zna i ne može. On je samo u stanju svašta obećati – rekao je Kajkić koji ispriku od danas nervoznog gradonačelnika, koji je nezavisnog vijećnika Damira Jakšića nazvao lupetalom, niti traži, niti očekuje.

– Ne, ne tražim ispriku za sebe. On se treba ispričati građanima Vinkovaca koje je obmanuo predizbornim i inim obećanjima – dodao je Kajkić koji je pod točkom Aktualna pitanja upitao gradonačelnika što je s njegovim neispunjenim predizbornim obećanjem o tome da će nadvožnjak spojiti Dugu i Borinačku ulicu do ove jeseni.

– Zbog pandemije koronavirusa svim izvođačima radova produljen je rok za izvođenje. Nisam ni ja zadovoljan dinamikom, moralo je biti gotovo do jeseni, a novi rok je do lipnja sljedeće godine – otkrio je Bosančić.