NEMA DVOJBI Cibalia ostaje u ligi, a ispunjeni su i svi kriteriji licenciranja!

FOTO: Ivan Valentić

Nogometaši Cibalije osigurali su tri kola prije kraja prvenstva ostanak u Prvoj nogometnoj ligi, a da još nisu ni odigrali utakmicu ovoga kola. Naime, danas je u Zagrebu utakmicom između Dubrave i BSK-a otvoreno 31. kolo, a s obzirom kako je Dubrava slavila s uvjerljivih 4:0, ne postoji više niti matematička šansa da sastav iz Bijelog Brda preskoči Cibaliju.

Ovakvim raspletom sezone, s momčadi Siniše Sesara skinut je veliki teret, a najmlađa momčad lige to je svakako i zaslužila! Nebeskoplavi sada će imati priliku i isprobati mogućnosti mlađih igrača te tako već sada vidjeti može li se na njih ozbiljnije računati u narednoj sezoni.

Što se tiče Cibalije u ovom kolu, sutra u Vinkovce dolazi momčad Jaruna, a ukoliko Nebeskoplavi pobijede – skaču na petu poziciju. Minimalno! Susret je na rasporedu u 17 sati i 30 minuta.

Inače, kako neslužbeno doznajemo, Cibalia je otklonila sitne nedostatke uočene u prvom krugu licenciranja te uspješno ispunila sve kriterije po pitanju licenciranja za narednu sezonu čime je i taj teret uspješno skinut s vrata…

Tablice omogućuje Sofascore