Nika Markić apsolutna pobjednica Vinkovačke trilogije!

FOTO: Grad Vinkovci

Spektakularna utrka Valens Victorious 2024. s više od 270 natjecatelja jučer je održana na vinkovačkom Sopotu. U ovom adrenalinskom doživljaju za titulu najboljeg, najspretnijeg i najizdržljivijeg bilo je potrebno najbrže proći 70 raznovrsnih prepreka raspoređenih na ruti dugoj 5,5 kilometara. Tako kompleksna staza ujedno je Valens Victorious svrstala u jedinstvenu  OCR utrku ovog dijela Europe.

Nakon iscrpljujućih zahtjeva, u muškoj konkurenciji najspretniji su bili Goran Sabolić, Flip Lovrić i Đorđe Ćerić u muškoj te Nika Markić, Vedrana Jovanovac i Nataša Štabler u ženskoj konkurenciji.

Održavanjem jučerašnje utrke formirala se lista ukupnih pobjednika te je zlato pripalo Filipu Lovriću, srebro Đorđu Ćeriću dok se broncom okitio Zen Stanković. Čelo ukupnog poretka pripalo je Niki Markić, a slijede je Vedrana Jovanovac i Nataša Štabler. 

. Ukupni poredak na postolju Vinkovačke trilogije u ženskoj konkurenciji istovjetan je današnjem Valens Victoriousu; 1. Nika Markić, 2. Vedrana Jovanovac, 3. Nataša Štabler…