Nikola Kajkić negativan na testiranju na droge! Njegov brat Goran također…

Nikola Kajkić

U redakciju portala Vinkulja.hr počeli su pristizati prvi nalazi testova na droge. Bolje upućeni znaju o čemu se radi. Ipak, za manje upućene donosimo kratak prolog; županijski vijećnik Nikola Kajkić pozvao je “vinkovačkog gradonačelnika i njegove direktore na zajedničko testiranje na drogu”

Ivan Bosančić je prihvatio poziv uz napomenu da – poziva i Kajkićevog brata. Iako Nikola Kajkić ima četvoricu braće, opravdano se pretpostavlja kako je gradonačelnik ciljao na Gorana, vinkovačkog gradskog vijećnika koji mu je i najžešći politički oponent.

Uglavnom, zasad je dogovoreno ispoštovala dinastija Kajkić. Nikola je danas u ranim popodnevnim satima obavio je testiranje na uzorku urina. I to na deset droga. Svi rezultati bili su negativni. Nešto kasnije testiranje je obavio i Goran Kajkić. Rezultat istovjetan, deset minusa.

Testiranje obavlja Služba za prevenciju i izvanbolničko liječenje ovisnosti i zaštitu mentalnog zdravlja (Vinkovci, Duga 43). Ne treba uputnica. Samo zdravstvena i osobna iskaznica. I najava na broj telefona 032/334-715 ili na e-mail info@zzjz-vsz.hr. Uz napomenu da je testiranje petkom moguće obaviti u prvoj smjeni.