Nikolina Vukasović (AK Cibalia) treća u bacanju kladiva na kadetskom Kupu Hrvatske

Nikolina Vukasović i Ema Pavlović (AK Cibalia)

Na kadetskom Kupu Hrvatske u atletici danas održanom u Varaždinu, ujedno i izbornom natjecanju za reprezentaciju Hrvatske, nastupile su i tri članice AK Cibalia. Najuspješnija među njima bila je mlađa kadetkinja Nikolina Vukasović koja je u bacanju kladiva osvojila treće mjesto. U istoj disciplini Ema Pavlović bila je peta. Treća Cibalijina predstavnica na varaždinskom natjecanju bila je starija kadetkinja Gabrijela Dolanski koja je u bacanju diska zauzela 10. mjesto.

Nisam nezadovoljan, štoviše. Nikolina i Ema su potencijal za velike dosege, obje su 2008. godište, što znači da su dvije godine mlađe od konkurencije u kojoj su se danas natjecale. Dogodine od obje očekujem proboj u reprezentaciju – informirao je klupski trener Josip Krpan neposredno po završetku varaždinskog natjecanja, pretposljednjeg ovogodišnjeg za bacačku sekciju AK Cibalia.

Posljednje će biti ono zagrebačko, sljedeće subote (18. rujna); riječ je o seniorskom Kupu Hrvatske na kojem će boje AK Cibalia braniti kladivašice Nikolina Josipović i Andrea Doria Terzić.