Ništa od interesa za Cibalijine dionice, ništa od novog sportskog direktora; Hrvoje Bušić nije realna opcija

Povjerenstvo za iznalaženje strateškog partnera u HNK Cibalia sastalo se kako bi utvrdilo ono što se od ranije znalo. I o čemu je Vinkulja.hr već izvijestila; nije bilo zainteresiranih za kupnju većinskog paketa dionica koji se nalazi u vlasništvu Grada Vinkovaca.

I što sad? Ništa službeno nismo uspjeli doznati, jer su telefoni zvonili u prazno. Neslužbeno, pak, do kraja godine bit će objavljen objavljen još jedan Javni poziv za javno prikupljanje ponuda za kupnju dionica HNK Cibalia š.d.d. i to pod navlas istim uvjetima kao i ovaj koji je jučer i službeno krahirao.

Nema ništa novoga ni po pitanju novog sportskog direktora. Pozicija je to koja je ostala prazna nakon rujanske ostavke Krešimira Tomića koji je još uvijek „taj”, ali samo – na papiru. Odnekud se pojavila informacija da je uspostavljen kontakt s Hrvojem Bušićem, no ta priča nije baš realna iz najmanje dva razloga; Bušića je kontaktirala osoba koja, kako doznajemo, nema ovlasti za taj čin, a osim toga – nimalo nevažno – županjski strateg pod čvrstim je ugovorom s Marsonijom.