NK BORINCI Održana legitimna Skupština, no – bez kandidata za predsjednika!?

Prije nešto manje od mjesec dana (7. kolovoza) održana je Skupština NK Borinci iz Jarmine na kojoj je za klupsku predsjednicu izabrana Daria Brkić Bručić. Tim ljudi koji je DBB okupila desetak dana prije početka nove sezone MŽNL Osijek-Vinkovci napravio je golem posao; uspješno je ekipirana i registrirana momčad koja je ipak započela s natjecanjem u novoj sezoni, što je početkom kolovoza bilo vrlo upitno.

No, nedugo potom – hladan tuš. Nepoznat netko Uredu državne uprave podnio je anonimnu prijavu zbog toga što mu, kao navodnom članu Skupštine, nije dostavljen poziv za istu. Slijedom toga zaključci Skupštine nisu verificirani, pa u Registar udruga nije uvedena promjena ovlaštenih osoba za zastupanje NK Borinci.

Potom je sazvana nova Skupština, no umjesto da se napokon raspetlja ovaj gordijski čvor, dogodio se novi fijasko; naime, nije bilo kandidata za predsjednika! Daria Brkić Bručić, razočarana kolovoškim zbivanjima, odustala je od svega, a drugog kandidata – ni za lijek… Da nije žalosno, bilo bi smiješno; (nogometna) Jarmina to ne zaslužuje!