NK Borinci: Trener Ivica Radoš razriješen na vlastiti zahtjev; Radoš: To su gluposti, smijenili su me preko telefona!

Ivica Radoš neće više sjediti na klupi NK Borinci, FOTO: db

NK Borinci, četvrtoligaš iz Jarmine, odlično je otvorio proljetni dio prvenstva; Zeleni su pobijedili sve tri utakmice nastavka sezone; komletinački Slavonac kod kuće 1:0, pa Torpedo u Kuševcu 2:0 te Radnički iz Meca u jarminačkom trileru 4:3 (gosti su na poluvremenu vodili 3:1, a domaći su pobjednički pogodak za 4:3 zabili u sudačkoj nadoknadi!). Potkrao se u toj seriji – vjerodostojnosti radi – i poraz od Radničkog u Županji (0:2), posrijedi je bila zaostala utakmica iz jesenskog dijela sezone.

Uglavnom, nakon prošlonedjeljnog pothvata protiv protiv gostiju iz Meca očekivao se plimni val sjajnog raspoloženja u taboru Zelenih, kad ono…

Gospodin IVICA RADOŠ više nije trener prve momčadi!!!

Dragi naši navijači i simpatizeri, vodstvo kluba donijelo je odluku da se gosp. Ivica Radoš, na vlastiti zahtjev, razriješi dužnosti glavnog trenera seniorske momčadi. Zahvaljujemo gosp. Radošu na suradnji i želimo mu puno uspjeha u daljnjoj karijeri.

Trenažni proces do dolaska novog trenera vodit će naš igrač Saša Šest!!!!

UPRAVA NK BORINCI JARMINA”

Gore navedena – integralno prenesena – objava osvanula je na Facebook stranici NK Borinci MŽNL. A mi smo pokušali doznati što je to Radoša nagnalo na odlazak u trenucima kada je rezultatska forma krenula uzbrdo?

Ne želim komentirati, niti bilo što reći u svezi napisanog na klupskoj stranici. Sretan sam zbog pobjede protiv odličnih gostiju iz Meca nakon 1:3 na poluvremenu. Pobjeda na rastanku je pečat na divno provedeno vrijeme u Jarmini. Kada sam došao, podsjećam, nakon osam kola imali su četiri boda. A sada smo na 27 bodova s čak četiri pobjede u gostima. Moj drugi mandat u Borincima pamtit ću po lijepim stvarima i dobrim rezultatima. Igračima i novom treneru želim puno sreće i uspjeha u nastavku prvenstvarekao je Radoš.

Sad već bivši trener Borinaca – po (prez)imenima ponajbolje, a po budžetu jedne od najskupljih momčadi MŽNL Osijek-Vinkovci – nije propustio naglasiti ni ovo:

Svlačionica mi nije okrenula leđa, kako to pojedinci žele prikazati. Razgovarao sam s dvojicom senatora, Sašom Šestom i Marijom Kišom koji su mi rekli da o tome nema ni govora. Uprava se očito pokušala sakriti iza svlačionice. Tako ispada. Tako mi je uostalom rekao i dopredsjednik Mario Smetiško u telefonskom razgovoru. Uopće se nismo vidjeli i razgovarali, predsjednika Marija Rožića nisam vidio od prošle nedjelje. Takve stvari se ne rješavaju telefonskim pozivom, to je ispod svake razine. Odlazak na vlastiti zahtjev? Ma, to su gluposti… Rekao sam, bolje ništa ne komentirati – zaključio je Radoš.