Nogometaši Borinaca započeli s pripremama

IZVOR: NK Borinci

Pod vodstvom trenera Zorana Rubića nogometaši Borinaca jučer su započeli s pripremama za proljetni dio sezone, sezone koja do sada nije ispunila očekivanja simpatizera ovog člana MŽNL Osijek-Vinkovci. Podsjetit ćemo, brojne turbulencije iz prošle godine ostavile su traga na ovoj momčadi koja je nakon 17 kola upisala samo jedan bod na svoj konto.

–        Vizija kluba je da se kroz ove pripreme, kao i kroz cijelu ovu polusezonu, kroz kvalitetniji rad i bolji odaziv na treninge uz iskusnije igrače afirmira dva do tri mlađa igrača izdanaka omladinskog pogona kluba. Iako nije isključeno da se dodatno ojačamo kroz ovaj prijelazni rok sa pokojim igračem. U svakom slučaju očekujem ovo proljeće jednu spremniju, ambiciozniju i drugačiju ekipu koja će svojim pristupom i prezentacijom vratiti gledatelje na tribine, koja će nadam se rasti iz kola u kolo i na taj način ispuniti očekivanja koja su ispred nas, istaknuo je trener Zoran Rubić.

Na prvo okupljanje odazvalo se 15 igrača uz 6 opravdano odsutnih, a igrači su upoznati sa programom priprema koje će se odraditi odraditi na vanjskim terenima nogometnog kluba i u školskoj dvorani. U okviru priprema zamišljeno je odraditi 25 treninga i 4 pripremne utakmice (Dilj, Slavonac G., Mladost C, Croatia B).

Standings provided by Sofascore