Nogometaši Cibalije otputovali na pripreme u Medulinu

Nogometaši Cibalije danas su otputovali u Medulin gdje će odraditi središnji dio zimskog pripremnog programa. Igračka garnitura koja će u Istri brusiti formu za nadolazeća proljetna iskušenja izgleda ovako: Vice Baždarić, Filip Kovačević, Matej Matić (vratari), Marijan Oršolić, Karlo Išasegi, Adam Nikolić, Hamza Mešanović, Patrick Stanić, Luka Džaja, Leon Sopić, Ivan Župarić, Luka Pavlak, Domagoj Pušić, Jurica Bajić, Matej Jelić, Robert Perić-Komšić, Dominik Dogan, Karlo Miljanić, Andrija Bubnjar, Filip Jazvić, Marko Valentić, Melvin Osmić, Dominik Janović i Josip Šaravanja.

U Vinkovcima je ostao ozlijeđeni Gerald Diyoke, rijetko viđeni pehist koji je na prekjučerašnjoj pripremnoj utakmici protiv Osijeka II doživio prijelom noge, drugi u razdoblju od četiri mjeseca! Novost je i to da će Dominik Križanović nakon jesenske epizode u Marsoniji proljeće odraditi na novoj posudbi, ide u Vuteks-Slogu. 

Vinkovačku ekspediciju sačinjavaju i članovi stručnog stožera: Darko Jozinović (trener), Tomislav Bolarić (pomoćni trener), Dinko Nađ (kondicijski trener), Ivan Karaula (predstavnik kluba), Marijan Antolović (trener vratara), Petar Lelić (fizioterapeut) i Ivan Filipović (ekonom).

Zasad je dogovorena i jedna pripremna utakmica; u ponedjeljak će formu Jozinovićeve momčadi testirati Iskra iz Danilovgrada, crnogorski prvoligaš. Nebeskoplavi su u potrazi za još jednim sparing partnerom.