Od sutra on-line nastava za sve učenike škole I. Mažuranića; posebni programi rada i u većini drugih osnovnih škola

OŠ Ivana Mažuranića, IZVOR: Grad Vinkovci

Na stranicama vinkovačkih osnovnih škola nalaze se obavijesti o načinu održavanja nastave vezano uz suzbijanje COVID-a. Prema istim podacima, jedino škola Ivana Mažuranića u cijelosti prelazi na on-line nastavu. Četvrta i peta škola ovaj su model uveli za više razrede, dok u Prvoj školi ima svih modela po svim razredima. Obavijesti se nalaze u nastavku:

 

OŠ A.G. Matoš

zbog pogoršane epidemiološke situacije u višim razredima naše škole sljedeći tjedan nastavu za 7. i 8. razrede održavati ćemo prema modelu C (online).

Učenici 5. i 6. razreda dolaze na nastavu u školu, prema modelu A.

Nastava se održava u smjenama kao da su učenici u školi, što znači održavanje nastave i prema modelu A i prema modelu C u prijepodnevnoj i poslijepodnevnoj smjeni radi lakše organizacije rada.

Učenici nižih razreda i dalje su na nastavi u školi. Osim učenika 2.c i 4.b koji su sljedeći tjedan također prema modelu C (online).

Ukoliko dođe do promjene epidemiološke situacije u pojedinim razrednim odjelima tijekom tjedna može doći do promjene modela održavanja nastave.

Molim roditelje da razrednicima pravovremeno javljaju informacije o oboljenjima i pozitivnim BAT ili PCR testovima učenika kako bismo pravovremeno organizirali primjereni model nastave.

U Posebnim odjelima 1. i 2. OOSK su na modelu C do 28.1., 4. i 7. OOSK i 6. razred Posebnih odjela se na nastavu vraćaju 26.1., 5.razred Posebnih odjela se na nastavu vraća s 24.1.

 

OŠ I. G. Kovačić

Zbog pogoršane epidemiološke situacije u školi, a na temelju suglasnosti osnivača, nastava će se od 24. do 28. siječnja 2022. godine za učenike od 5. do 8. razreda održavati prema modelu C – nastava na daljinu.

Učenici od 1. do 4. razreda imat će nastavu u školi prema redovitom rasporedu i smjenama.

 

OŠ Vladimir Nazor

Zbog pogoršane epidemiološke situacije, nastavlja se online nastava za sve učenike od 5. do 8. razreda do 28. siječnja 2022. godine.

 

OŠ  Ivana Mažuranića Vinkovci

Zbog pogoršane epidemiološke situiacije u našoj školi, od ponedjeljka 24. siječnja do petka 28. siječnja nastava se održava prema modelu C (nastava na daljinu – online) za sve učenike od 1. do 8. razreda. Nastava će se održavati prema rasporedu.