Od utorka nastava na daljinu na Preddiplomskom stručnom studiju Drvna tehnologija

Šumarski fakultet u Zagrebu u petak je putem službenih web stranica izvijestio sve studente kako će se nastava svih programa pri ovom Fakultetu od utorka početi održavati na daljinu. Navedeno uključuje i održavanje nastave na dislociranom Preddiplomskom stručnom studiju Drvna tehnologija koji se od ove akademske godine održava u Vinkovcima.

U nastavku donosimo priopćenje dekana prof. dr. sc. Tibora Penteka, v.r.:

“Zbog aktualne epidemiološke situacije u Republici Hrvatskoj, koja se, nažalost, u zadnjih tjedan dana značajno pogoršala u smislu većeg dnevnog broja osoba zaraženih bolesti COVID-19, a sukladno Nadopuni Preporuka za održavanje nastave na visokim učilištima u razdoblju pandemije bolesti COVID-19 uz primjenu protuepidemijskih mjera (objavljene 31. kolovoza 2020. godine) Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo i Ministarstva znanosti i obrazovanja Republike Hrvatske od 27. studenoga 2020. godine, Šumarski fakultet Sveučilišta u Zagrebu, od utorka, 01. prosinca 2020. godine, prelazi na model održavanja nastave na daljinu za sve preddiplomske, diplomske i poslijediplomske studijske programe Fakulteta.

Nastava na daljinu će se u razdoblje od 01. prosinca 2020. godine (utorak) do 08. siječnja 2021. godine (petak), održavati prema prilagođenom rasporedu održavanja nastave (kojega za pojedini studijski program i godinu studija, od ponedjeljka 30. studenoga 2020. godine, očekivano od 14:00 sati, možete pronaći na internetskoj stranici Fakulteta). Uz održavanje predavanja, vježbi, seminara, praktične i terenske nastave na daljinu, na isti će se način održavati provjera svih vrsta ishoda učenja (ispiti, parcijalni ispiti – kolokviji i sl.) te konzultacije.

I dalje na snazi ostaje obaveza promptnog javljanja studenata prodekanima odgovarajućeg odsjeka u slučaju zaraze bolesti COVID-19, odnosno u slučaju potrebe samoizolacije zbog kontakta s osobom zaraženom koronavirusom.

Za sva potrebna pojašnjenja u svezi održavanja nastave na daljinu studenti se mogu obratiti predmetnim nastavnicima, voditeljima odgovarajućeg studija i prodekanu svojega odsjeka, a nastavnici voditeljima odgovarajućeg studija i prodekanima svojega odsjeka.”

IZVOR: Šumarski fakultet u Zagrebu