Odgođena „Tena – kronika raspada jedne ljepote”

Iz Gradskog kazališta Joza Ivakić obavještavaju da je vinkovačka premijera predstave „Tena – kronika raspada jedne ljepote” u režiji Dražena Ferenčine odgođena. Premijera je trebala biti održana 27. i 28. studenog, a novi termin bit će poznat uskoro o čemu ćemo pravovremeno izvijestiti.

Povrat novca za kupljene ulaznice može se ostvariti na blagajni kazališta ili se ulaznice mogu zamijeniti za one u novom novom terminu, čim bude definiran.

Inače, do kraja studenog u vinkovačkom kazalištu na programu su dva događaja; u petak (26. studenog) u 18 sati bit će otvorena izložba 50-ak karikatura jednog od utemeljitelja Hrvatskog društva karikaturista Petra Pismetovića, a u utorak (30. studenog) u 20 sati počinje stand up komedija „E, pusto žensko” u izvedbi beogradske stand up komičarke i glumice Ane Poznanović.

Iz Gradskog kazališta Joza Ivakić podsjećaju na još neke važne detalje:

– do daljnjega nema rezervacija ulaznica;

– svaki posjetitelj mora biti evidentiran i imati ulaznicu;

– ulazak u kazalište moguć je samo uz predočenje EU digitalnu COVID potvrde, potvrde liječnika primarne zdravstvene zaštite kojom se dokazuje preboljenje COVID-19 unazad 12 mjeseci ili negativnog test na virus SARS-CoV-2 ne starijeg od 48 sati;

– preporuka je da svi imaju zaštitne maske u dvorani;

– u dvorani je dopušteno maksimalno 260 posjetitelja.