Odigraj za Bartola!

IZVOR: Ultras Vinkovci

Zahvaljujući Ultrasima koji su u samo nekoliko dana digli na noge ne samo Vinkovce, već i čitavu Hrvatsku, sutra će na Kanovcima biti odigran revijalni turnir „Odigraj za Bartola“. Kako je poznato, ikona Cibalije, ali i čitavog HNL-a uopće – Mladen Bartolović već nekoliko godina vodi životnu bitku sa zloćudnom bolesti.

Stoga, kako bi se ubrzalo liječenje i ostvario veći učinak na putu do konačnog ozdravljenja, Bartol će uskoro ići u Njemačku na privatno liječenje, a koje nažalost nije pokriveno iz zdravstvenog osiguranja. Zahvaljujući njegovim prijateljima, prije svega kumu i također nekadašnjem kapetanu Ciblaije Mariju Lučiću te Ultrasima, sutra će biti održana humanitarna utakmica u kojoj će najmanje biti bitan rezultat, a ključan će biti doprinos u liječenju.

– Bez obzira tko si, što si i za koga navijaš, dođi u subotu i pomozi Bartolu. Ako tko zaslužuje , naveli su Ultrasi.našu pomoć i ljubav-on zaslužuje! Vidimo se u subotu na Kanovcima!, ističu Ultrasi.

Početak humanitarnog turnira najavljen je za 11 sati, a osigurane su prigodne majice, hrana i piće ta aukcije dresova putem kojih će se prikupljati sredstva. Kotizacije po ekipi su – dobrovoljni prilozi. Za sve one koji bi pomogli i sudjelovali u akciji, ali nisu u mogućnosti fizički prisustvovati na turniru, mogu to učiniti direktnom donacijom na račun:

Mladen Bartolović

HR3323400093219491521

PBZ BANKA