Odličan tenis na ovogodišnjem Snješko i Pahuljica kupu

IZVOR: Teniski klub Vinkovci

U dvorani Teniskog kluba Vinkovci odigran je tradicionalni  ”Snješko Cup” za uzrast do 14 i 18 godina, Zelena lopta u kategoriji dječaka i djevojčica te ”Pahuljica Cup” za mini tenis u kategoriji dječaka i djevojčica gdje su svi sudionici ujedno i pobjednici .

U kategoriji dječaka do 14 godina prvo mjesto osvojio je Borna Marić, drugi je bio Rafael Halužan, dok je treće mjesto osvojio Ante Jelinek. U kategoriji djevojčica prvo mjesto osvojila Ida Knežević, druga je bila Ella Menđušić, a treća Zora Čulo.

U kategoriji juniorki do 18 godina prvo mjesto osvojila je Nina Marić, druga je bila Ana Jaman, dok je treće mjesto osvojila Sara Đaković. U kategoriji juniora prvo mjesto osvojio je Borna Marić, drugi je bio Tin Petričević, a treći Roko Zrilić.

U kategoriji Zelena lopta za djevojčice prvo mjesto osvojila je Lana Novaković, druga je bila Monika Jovanovac, a treća Olivera Kranjčević. U kategoriji dječaka Zelena lopta prvo mjesto osvojio je Ante Jelinek, drugi je bio Ivano Dujić, dok je treći bio Emanuel Halužan.

– Na kraju ove 2023. godine želim se zahvaliti svim našim članovima, posebno najmlađima koji su prikazali odličan tenis kroz ovu uspješnu 2023. godinu. Posebno smo ponosni što u našem klubu imamo prvaka Hrvatske do 10 godina Bornu Marića. Osim njega tu je niz mladih tenisačica i tenisača koji su svojim radom i zalaganjem postigli odlične rezultate na turnirima iz Hrvatskog teniskog saveza. Želja nam je da sljedeće godine postignemo još bolje rezultate i da godina prođe sa što manje ozljeda, rekao je Domagoj Bubalo, predsjednik Teniskog kluba Vinkovci.