Opet odgođena Divlja liga na Banji, novi termin 27. kolovoza! Jurić: Vjerujem u treću sreću…

Opet odgoda! Jubilarno 20. izdanje vinkovačke Divlje lige u vaterpolu trebalo je biti održano na Banji 14. kolovoza, no ispriječili su se loši vremenski uvjeti i priča je pomaknuta za tjedan dana. Međutim, aktualni meteorološki materijali opet ukazuju na to da ni ove nedjelje vrijeme neće biti naklonjeno održavanju ovog natjecanja.

– Ne preostaje nam ništa drugo nego turnir pomaknuti za još tjedan dana, nadajući se pritom da će treća stvarno biti sreća. Novi termin je subota, 27. kolovoza. Ne može kiša toliko padati, koliko mi možemo odgađati. Ne i otkazati, uvijek je prerano za odustajanje! Kad tad će i nama granuti sunce – izvijestio je Ivo Jurić iz Organizacijskog odbora 20. Divlje lige na kojoj će prema svemu sudeći nastupiti četiri momčadi.

Toliko je, naime, zasad prijavljenih. To su: Vaterpolski klub Vinkovci, Vinkovački plivački klub, Somovi s Banje i Čika Sale. Potonja ekipa sastavljena je u čast Saše Svilara, jednog od utemeljitelja PK Orion koji nas je prošloga svibnja prerano i iznenada napustio u 52. godini života.