Orion Futsal Cup 2021 – od subote do 3. srpnja na igralištu u Lenijama

Nema nikakve sumnje kako svi ljubitelji najboljeg hakla u gradu već dobro znaju datum održavanja Orion Futsal Cupa 2021, dužni smo ipak podsjetiti kako dobro poznati turnir počinje u subotu, 19. lipnja, a održavanje finalne večeri planirano je 3. srpnja.

Nakon jednogodišnje stanke zbog pandemije koronavirusa pod okriljem parka Lenije, na istoimenom igralištu, svi zaljubljenici u ovaj sport moći će uživati u izvrsnim potezima naših haklera, bogatoj ugostiteljskoj ponudi, videozidu, DJ-u i još mnogim iznenađenjima koje nam (su)organizatori (MNK Aurelia i Dvoransko plivalište „Lenije”) obećavaju!

Svi – od onih najmlađih, pa do onih u nekim zrelijim godinama – osim u igrama Orionovih malonogometaša pronaći će na spomenutoj lokaciji i mnoge popratne sadržaje, bogatu ugostiteljsku ponudu i nenadmašnu atmosferu koju ovaj turnir i krasi.

– Kad smo kod ugostiteljske ponude, čast nam je što i ove godine bistro bazena „Lenije“ svim posjetiteljima, a tako i igračima nudi osvježenje u svom Time out kutku. Preko raznih vrsta pića, do hrane pa sve do sladoleda i grickalica za one najmanje, vjerujemo kako ćemo i ove godine oplemeniti Orion i pridonijeti potpunom zadovoljstvu svih posjetitelja – kaže Ivona Čavlović, voditeljica Odjela recepcije Dvoranskog plivališta „Lenije”.

Kao malo iznenađenje za kraj, kako ćemo ove godine usporedno gledati i naše haklere na Orionu, a tako i naše Vatrene na Euru, za sve one koji žele najbolje i iz oba „svijeta“ organizatori su pripremili smo Fun zonu s velikim platnom za gledanje utakmica Europskog prvenstva!