Orionov sekstet na Zlatnom Orlandu isplivao najbolje osobne rezultate

O dubrovačkom Zlatnom Orlandu već smo izvijestili u kontekstu uspjeha Jurice Draguna, člana VPK. No, na ovom međunarodnom plivačkom mitingu održanom na plivalištu Gruž – čiju je organizaciju potpisao PK Jug – uz brojne natjecatelje iz Hrvatske, ali i inozemstva (Bosna i Hercegovina, Crna Gora, Mađarske, Turska, Uganda, Nigerija…), nastupilo je i šest plivačica vinkovačkog Oriona: Iva Čorak, Klara Grgić, Lorena Mustafić, Martina Rajković, Elena Vidinović i Marija Ćaleta.

Najbliža odličju bila je Martina Rajković koja je u utrci na 800 metara slobodno osvojila 5. mjesto. Iva Čorak osvojila je 5. mjesto na 200 metara slobodno, a 9. mjesto na 50 metara leptir, Lorena Mustafić jednom 8. mjestu (200 metara slobodno) pridodala je i dva deseta (50 metara leptir i 100 metara leđno)…

– Zadovoljni smo dubrovačkim nastupom, jer sve djevojke su otplivale svoje najbolje rezultate. Napredujemo, napredujemo… –  osvrnula je trenerica Maša Pešec na dubrovački nastup klupskih članica.

Orionovci već u nadolazećem vikendu na meniju imaju nove obveze; očekuje ih natjecanje u Sisku, a za dva tjedna i glasoviti zagrebački Zlatni medvjed!