OTOK Želiš postati glumac? Evo prilike!

Ilustracija/PEXELS

Kako bi što kvalitetnije pripremili nadolazeću izvedbu otvorenja 32. Otočkog proljeća iz Grada Otoka pozivaju glumce-amatere da se odazovu na casting koji će se održati u ponedjeljak, 8. travnja ove godine. Casting će biti priređen u otočkom Domu kulture s početkom u 19 sati, a mogu se odazvati svi uzrasti, od prvašića pa sve do onih najstarijih.

Za uspješan nastup na castingu, potrebno je pripremiti kraći monolog na slavonskom dijalektu/šokačkom govoru ili standardnom govoru prema vlastitom izboru, a poželjna je opuštenost kako bi unijeli potrebnu „radost igre na daskama koje život znače“.

Najuspješniji ima će priliku svojim talentom upotpuniti dramsko-scenski prikaz svečanog otvorenja 32. Otočkog proljeća koje će biti održano 24. svibnja 2024. u Otoku.

Prijavite sudjelovanja na castingu trebate izvršiti najkasnije do nedjelje, 7. travnja  putem elektroničke pošte: marko.sabljakovic@gmail.com sa sljedećim podacima: ime i prezime, mjesto prebivališta i godina rođenja s napomenom PRIJAVA NA CASTING/OTOČKO PROLJEĆE.