OZBILJAN PROBLEM Policija u Vinkovcima opet imala posla s preprodavačima droge!

IZVOR: PU vukovarsko-srijemska

Nakon što su prije dva tjedna uspješno djelovali protiv preprodavača droge, policija je u Vinkovcima i okolici i ovoga vikenda imala pune ruke posla po istom pitanju.

Policijski službenici Policijske uprave vukovarsko-srijemske su prošlog vikenda, prilikom obavljanja poslova na suzbijanju zlouporabe droga, zatekli dvije osobe u nezakonitom posjedovanju droge.

U Vinkovcima je prilikom policijskog postupanja kod 22-godišnjaka pronađeno i oduzeto 103,57 grama marihuane upakiranih u 66 PVC paketića te je oduzeta i digitalna vaga.

Nadalje, u Nuštru je kod 37-godišnjaka prilikom policijskog postupanja pronađeno i oduzeto 84,20  grama marihuane, jedna digitalna vaga, zračna puška, plinski pištolj i preklopni nož. Također, preliminarnim ispitivanjem je utvrđena i nazočnost opojne droge u njegovu organizmu.

Policijska uprava vukovarsko-srijemska će protiv osumnjičenika, zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela Neovlaštena proizvodnja i promet drogama, nadležnom državnom odvjetništvu dostaviti kaznenu prijavu, a 37-godišnjak je također prekršajno prijavljen zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o nabavi i posjedovanju oružja građana.