PAO DOGOVOR Miroslav Bojko ostaje trener Vukovara 1991

Miroslav Bojko FOTO: Sportalo.hr

Miroslav Bojko ostaje na klupi Vukovara 1991! Rezultat je to sinoćnjih pregovora s klupskim bossom Markusom Buzovom i sportskim direktorom Draženom Pernarom koji su finiširani u nedjelju ujutro stiskom ruke i potpisom jednogodišnjeg ugovora.

– Drago mi je da smo pronašli zajednički jezik i da nastavljamo projekt započet u siječnju 2021. koji ćemo sada nastojati podignuti na još višu razinu, sukladno i plasmanu i zahtjevima Prve nogometne lige – rekao je Miroslav Bojko.

Prvu prozivku kojom će ujedno biti označen i početak priprema za novu sezonu Bojko je zakazao 7. srpnja u 18 sati. Posve je izvjesno kako će igračka garnitura koja je ostvarila plasman u viši rang doživjeti određenu nadgradnju.

– Tako je, to se nameće kao nužnost, jer smo praktički preskočili dva ranga natjecanja. Zasad još nema konkretnih noviteta, ali uskoro će ih zasigurno biti – rekao je Bojko koji je na klupi Vukovara 1991 u jednoipolgodišnjem mandatu uknjižio 53 službena nastupa uz doista impresivnu statistiku; 41 pobjeda, deset remija i samo dva poraza, odnosno čak 83,65%-tnu uspješnost!