PARAKARATE TRN-ovci na tatamiju uz puno smijeha i dobre energije

Nacionalni dan osoba s cerebralnom paralizom prigodno su obilježili i članovi vinkovačke Udruge osoba s cerebralnom paralizom i njihovih obitelji TRN – Tvoje ruke i noge. Posrijedi je, inače, vrlo aktivna udruga koja je dodatno pomaknula granice te u suradnji sa Športskim karate klubom Ictus Vinkovci osmislila zanimljiv, ali prije svega i koristan program.

– Riječ je o treninzima parakaratea. Sve je započelo prije dva mjeseca i već smo se fino uhodali. Naših pet članova dvaput tjedno vježba pod stručnim nadzorom trenera iz ŠKK Ictus kojemu zahvaljujemo na suradnji. Zahvalu upućujemo i Centru za pružanje usluga u zajednici Vukovarsko-srijemske županije koji nam je ustupio prostor za vježbanje koji smo opremili prikladnim strunjačama.

Našim članovima ova aktivnost mnogo znači, ne samo zbog fizičke aktivnosti nego i zbog druženja, smijeha, dobre energije koja je u neograničenim količinama prisutna na svakom našem sportskom okupljanju – poručila je Renata Musil Vorgić, predsjednica Udruge osoba s cerebralnom paralizom i njihovih obitelji TRN – Tvoje ruke i noge.