Petar Tomić više nije trener Cibalije, ostavku podnio i sportski direktor Krešimir Tomić!

Petar Tomić ostavlja svom nasljedniku – koji će biti imenovan do utakmice protiv Dubrave – momčad plasiranu na 14. mjestu 2. HNL

Turbulentan dan u Genscherovoj 10b; Petar Tomić podnio je ostavku na dužnost trenera Cibalijine prve momčadi, a Krešimir Tomić podnio je ostavku na dužnost klupskog sportskog direktora! Riječ ima predsjednica Uprave HNK Cibalia Dea Lasić:

– Ostavke su prihvaćene. Onako ljudski razumijem obojicu, pritisak je bio prevelik.

Do izbora novog trenera momčad će biti povjerena Andreju Keriću i Ivanu Karauli koji će voditi momčad ove srijede u Bijelom Brdu gdje Cibalia preko domaćeg BSK-a traži prolazak među 16 najboljih u Kupu Hrvatske.

– Nije realno da pitanje trenera riješimo u dva dana, ali je realno da u subotu protiv Dubrave momčad vodi novi trener – dodala je klupska predsjednica Dea Lasić.

Što ćemo sa sportskim direktorom?

– Najprije rješavamo pitanje trenera, a onda sportskog direktora. Krešo Tomić će obnašati tu dužnost do imenovanja novog sportskog direktora – izvijestila je još čelnica drugoligaša s Bosuta.

Doznajemo i to kako će Petar Tomić – koji će svom nasljedniku ostaviti momčad smještenu na 14. mjestu drugoligaške karavane – biti raspoređen na novu dužnost u klubu, preuzet će juniorsku momčad. Dosadašnji trener juniora Goran Meštrović tako ostaje fokusiran sam na ustroj klupske škole nogometa kao njezin voditelj.

Krešimir Tomić dužnost sportskog direktora obnašao je od siječnja 2019. godine