PING-PONG Prijave za 6. Vinkovci Open u tijeku; Vučinić: Očekujemo rekordan broj sudionika!

STK Cibalia Vinkovci i ove će godine, po već šesti put, organizirati međunarodni stolnoteniski turnir Vinkovci Open. Posrijedi je jedan od većih i apsolutno uglednijih turnira u amaterskom stolnom tenisu kojemu su Vinkovci domaćin od 2016. godine, s tim da u pandemijskoj 2020. godini iz dobro znanih razloga nije održan.

– Turnir će biti održan 3. rujna, nimalo slučajno baš u to vrijeme, jer ovim natjecanjem želimo dati naš doprinos proslavi Vinkovačkih jeseni – rekao je sportski direktor STK Cibalia Konstantin Vučinić prema čijim očekivanjima će na 6. Vinkovci Openu nastupiti više od rekordnih 90 natjecatelja koliko ih je sudjelovalo u prošlogodišnjem nadmetanju.

– Predviđeno je pet kategorije; do 39 godina, od 40 do 49 godina, od 50 do 59 godina te preko 60 godina i apsolutna – dodaje Vučinić.

Turnir biti odigran u sportskoj dvorani OŠ Antuna Gustava Matoša te da mu predznak „međunarodni” osiguravaju već pristigle prijave iz Bosne i Hercegovine, Srbije, Slovenije, Makedonije i Slovačke. Prijave na nastup i dalje su moguće i to na klupski e-mail stk.cibalia@gmail.com.