Plenković pozvao Vinkovčane i Slavonce da i na EU izborima biraju HDZ!

IZVOR: HDZ

U okviru kampanje za nadolazeće izbore za Europski parlament, predsjednik HDZ-a i Andrej Plenković posjetio je danas Vinkovce. Treći je ovo dolazak Plenkovića u Vinkovce u posljednja dva i pol mjeseca i ne pamti se da je ikada jedan predsjednik HDZ-a obišao Grad na Bosutu čak tri puta u jednoj godini, a kamoli tijekom jednog proljeća. Očito su mu Vinkovci postali važniji nego prije.

U Slavoniju i Vinkovce došli smo predstaviti listu HDZ-a na EU izbore kako bi još jednom naglasili važnost izlaska na izbore 9. lipnja i biranje kandidata koji znaju kako zastupati hrvatske nacionalne interese u Europskoj uniji. Glas za HDZ je glas za snažan glas koji će pridonositi gospodarskom i društvenom razvoju Hrvatske, naglasio je je Plenković.

Domaćin današnjeg druženja s članstvom i građanima u vinkovačkoj Pješačkoj zoni bio je predsjednig gradskog i županijskog HDZ-a Ivan Bosančić.

Potpora kandidatima HDZ-a predvođenima premijerom Andrejom Plenkovićem, potpora je europskoj budućnosti naše zemlje, domoljubnim, demokršćanskim i obiteljskim vrijednostima u koje vjerujemo i koje živimo. Sigurna i napredna Hrvatska koja je u svim krizama znala očuvati stabilnost i osigurati pomoć i potporu svojim građanima, a istovremeno i stvoriti pretpostavke za snažan rast gospodarstva, plaća i mirovina, Hrvatska je koja nema alternativu, poruka je Bosančića.

Zanimljivo, niti na današnjem skupu nije bilo bivšeg predsjednika županijskog HDZ-a Marija Banožića, no svakako treba podcrtati kako se u prvim redovima ovaj put nakon dugo vremena pojavio „član u mirovanju” Damir Dekanić…