POBJEDA!!! Cibalia u nadoknadi stigla do sva tri boda protiv Dugopolja!

FOTO: Ivan Valentić

Nogometaši Ciblaije teško izborenom pobjedom zaključili su drugu dionicu Prve nogometne lige i ujedno stigla so sedme pozicije na prvenstvenoj ljestvici. Sve što se na utakmici zanimljivo događalo, može stati u posljednjih pet minuta oba poluvremena.

Početnu incijativu domaćeg sastava gosti su sredinom prvog poluvremena uspjeli neutralizirati, međutim u 43. minuti Jurica Bajić fantastično se snašao u gostujućem petercu te poentirao za 1:0 s kojim se otišlo na odmor.

U nastavku igre gosti su imali nekoliko dobrih poluprilika, no bez konačnog ugrožavanja rezultata. Desetak minuta prije kraja utakmice Ivan Lozić koji je zamijenio Verhasa mogao je staviti „točku na i” ovog susreta, no prigodu sa 7-8 metara očajno je potratio. I onda, dvije minute prije kraja susreta – kazneni udarac za Dugopolje. Lukasu Buiću odbija se lopta u ruku, a priliku za 1:1 s bijele točke iskorištava Špiro Peričić.

I kada su se svi već lagano pomirili s činjenicom kako iz Vinkovaca ipak odlaze dva vrijedna boda, od tragičara do junaka stigao je Ivan Lozić te nebeskoplavoj momčadi osigurao sva tri boda!

Tablice omogućuje Sofascore
Tablice omogućuje Sofascore