Počast Županije dr. Draženu Švagelju, nagrade za životno djelo Stjepanu Bogutovcu i Ivanu Balašu

Sastanak Odbora za dodjelu priznanja Vukovarsko-srijemske županije iznjedrio je odluku – temeljem pravilnika kojeg je donijela Vukovarsko-srijemska županija i pripadajućeg natječaja koji je objavljen – o dodjeli priznanja zaslužnim pojedincima i kolektivima koja će biti upriličena 10. studenog 2023. godine u Iloku, na svečanosti obilježavanja Dana Vukovarsko-srijemske županije

– Ovim izborom smo htjeli obuhvatiti sva područja djelovanja u županiji; od privrede, sporta, kulture, očuvanja tradicije i držimo kako smo u tome uspjeli iako smatramo da možda nije bilo dovoljno prijedloga – informirala je Mirjana Semenić Rutko, predsjednica županijskog Odbora za dodjelu priznanja .

S tim u svezi; počast Županije dobit će doc. dr. sc. Dražen Švagelj, nagrade za životno djelo pripast će Stjepanu Bogutovcu i Ivanu Balašu, nagrade će dobiti dr. sc. Dražen Živić, Biljana Krnjaić, Zvonimir Liščić te Konjički klub „Satir“ Vinkovci dok će poveljom biti nagrađeni Udruga veterana 5. gardijske brigade „Sokolovi“, Josip Kordić, Damir Sušac, Petar Šimić, Branko Puhek, Vinkovački plivački klub, DVD Otok i KUD „Tomislav“ Županja.