Počast županije mons. Tadiji Pranjiću, Nagrade za životno djelo Ljubici Gligorović i Nikoli Volareviću

Na svečanoj sjednici Županijske skupštine Vukovarsko-srijemske županije, već po tradiciji, zaslužnim pojedincima i kolektivima uručene su prigodne nagrade i priznanja.

Počast županije za izniman doprinos u pružanju pastoralne i humanitarne pomoći hrvatskim braniteljima, prognanicima i obiteljima poginulih, zatočenih i nestalih tijekom i nakon Domovinskog rata pripala je mons. Tadiji Pranjiću, svećeniku u miru.

Nagradu za životno djelo, pak, ovom prigodom su primili Vinkovčanka Ljubica Gligorević za izvanredna postignuća i doprinos u području kulture i znanosti te Vukovarac Nikola Volarević za izvanredna postignuća u području sporta.

Nagrade za doprinos gospodarskom razvoju pripale su vinkovačkim tvrtkama Dilj i Grad-export, zatim pateru Iliji Sudaru za izniman doprinos u pružanju pastoralno duhovne skrbi i brizi za nemoćne te NK Nosteria iz Nuštra povodom 100. godišnjice osnutka i doprinosa u području sporta, dok je Povelja uručena Salonu cvijeća Mimoza iz Vinkovaca u povodu 50. godišnjice rada i očuvanja obiteljske tradicije. Čestitke svima!