Pomozimo nepokretnoj Danijeli oboljeloj od MS; za rampu i njezino bolje sutra treba oko 30.000 eura

Danijela Duić Vinkovčanka je koja živi u Zagrebu. I koja je oboljela od multiple skleroze, bolesti zbog koje je prikovana uz invalidska kolica. I koja treba našu pomoć.

– Živim u zgradi koja nema ni lift, ni rampu, pa sam naprosto osuđena na zatvor unutar četiri zida. U toj tišini primorana sam potražiti pomoć dobrih ljudi kako bih dobila rampu koja bi mi otvorila nove horizonte – kaže Danijela Duić, rođena Vinkovčanka, odrasla u Nijemcima, a od 2004. godine živi u Zagrebu, sama samcata, s mirovinom od 2.300 kuna, osobnom invalidninom od 1.500 kuna te pomoći Grada Zagreba od cijelih 200 kuna, ali i stambenim kreditom od 1.900 kuna…

Koliko košta izgradnja rampe bez koje Danijela nema nikakve šanse za bolje sutra?

– Pa, sad ovisi… Otežavajući je čimbenik što u zgradi u kojoj živim postoje stube i unutar, i izvan zgrade, što povećava troškove postavljanja rampe. Postoji i druga mogućnost, a to je platforma do balkona na 1. katu na kojem živim, za što je potreban projekt što opet povećava troškove. Ali, procjena je da bi iznos od oko 30.000 eura bio dostatan za rješenje mog problema – dodaje Danijela koja je od multiple skleroze oboljela 1996. godine.

Svi oni koji žele pomoći – a kojima Danijela unaprijed zahvaljuje – mogu to učiniti izravnom uplatom na račun, podaci slijede:


Ime: DANIJELA DUIĆ
Banka: ADDIKO BANK
IBAN: HR4625000093207206262
SWIFT/BIC: HAABHR22
Opis plaćanja – DONACIJA ZA RAMPU