Potpisan ugovor za dogradnju vrtića u S. Mikanovcima; kapacitet se povećava za 44 djece!

Ugovor za dogradnju vrtića načelniku Općine Mariju Milinkoviću uručio je premijer Andrej Plenković, IZVOR: Općina Stari Mikanovci

Načelnik Starih Mikanovaca Mario Milinković danas je sudjelovao na potpisivanju i svečanom uručenju Ugovora o dodjeli bespovratnih sredstava za projekte koji se financiraju iz Mehanizma za oporavak i otpornost za projekt Dogradnje i opremanja dječjeg vrtića u Starim Mikanovcima.

Vrijednost projekta je 487.359,00 €, projektom će se povećati kapacitet postojećeg dječjeg vrtića za 44 djece, povećanjem kapaciteta planirano je otvaranje jasličkog programa koji je prijeko potreban za općinu Stari Mikanovci.

Ugovor je potpisan između Ministarstva znanosti i obrazovanja, Središnje agencije za financiranje i ugovaranje programa i projekata Europske unije i Općine Stari Mikanovci. Uz potpisnike Ministra znanosti i obrazovanja Radovana Fuchsa, ravnatelja SAFU-a Dragana Jelića svečanom uručenju ugovora prisustvovao je i Predsjednik Vlade RH Andrej Plenković.

Od jedinica lokalne samouprave s Vukovarsko-srijemske županije, uz Općinu Stari Mikanovci, ugovore su potpisali grad Vukovar, grad Županja i općina Cerna.