Poziv iz NK Hrvatski sokol za dječake i djevojčice rođene 2007. i mlađe

Mirkovački NK Hrvatski sokol jesenski je prvak Treće ŽNL-VS s jasno izraženom željom napredovanja u viši rang. No, osim statusnog iskoraka ambiciozna klupska uprava predvođena predsjednikom Marijanom Mikulićem dala si je u zadatak proširiti bazu, omasoviti klupsku školu nogometa. Pametno, pametno… S izvora bistra voda teče!

Iz Hrvatskog sokola stoga upućuju poziv svim dječacima, ali i djevojčicama, rođenim 2007. godine i mlađima da se priključe treninzima, uz napomenu da će im sve dodatne informacije servirati treneri limača Davor Pezić (095/575-96-56) i Mijo Kordić (095/358-77-04) te trener pionira Bruno Mikulić (098/925-81-03).

U klubu se složila mlada ekipa, veterani pomažu koliko mogu, a mogu mnogo. Rastrčali smo se na sve strane, javilo nam se i nešto sponzora, mislim da smo na dobrom putu stabilizacije kluba čemu mogu pridonijeti i svi oni koji žele kupiti našu člansku iskaznicu ili pomoći klubu kakvom donacijom, svaka je dobro došla. A najveću dobrodošlicu želimo našim budućim malim članovima, i to ne samo onima koji gravitiraju našoj gradskoj četvrti, koje ovim putem pozivamo da se priključe nogometnoj obitelji Hrvatskog sokola – poručuje član Perica Matić, član UO NK Hrvatski sokol.