Poziv spasiocima za rad na dvoranskom plivalištu „Lenije”

Dolaskom toplijih dana vinkovačko dvoransko plivalište „Lenije“ na radost svih onih željnih sunčanja i dužeg uživanja na otvorenom uz suncobran, ležaljku i dobru knjigu možda, odlučilo je otvoriti vrata svog sunčališta. Ugodna atmosfera bazena pod okriljem parka Lenije, uz navedeno mjesto za odmor i razonodu, nudi i bogatu ponudu bazenskog bistroa u kojem svatko može pronaći ponešto za sebe.

– Kako ljetni dani i visoke temperature pridonose i većem odazivu korisnika, kao i svake godine, zbog sigurnosti svakog našeg korisnika organiziramo rad spasilačke službe koja će i nadalje osiguravati sigurnost i red svih onih koji se ljetne dane odluče provesti na bazenu – rekla je Ivona Čavlović, voditeljica Odjela recepcije dvoranskog plivališta „Lenije”.

Zbog činjenice da potreba za poslom veliki dio slavonskih spasioca odvede na morske destinacije iz dvoranskog plivališta „Lenije” ovim putem potiču sve spasioce koji imaju tražene kvalifikacije da se jave na recepciju bazena, a sve one koji to tek žele postati da se jave Crvenom križu u Vinkovcima radi daljnjih informacija.

– Nadamo se da će ovaj poziv rezultirati ugodnim druženjem, zabavom, odmorom, a možda i ponekom poslovnom suradnjom. Za sve informacije, bazensko osoblje Vam stoji na raspolaganju – poručila je na kraju Ivona Čavlović.