POZOR Danas je posljednji dan za prijavu za sudjelovanje na Sajmu EU projekata na Orionu

Agencija za razvoj i investicije grada Vinkovaca VIA d.o.o. u suradnji s Gradom Vinkovcima organizira Sajam EU projekata na Orionu koji će biti održan u ponedjeljak, 9. svibnja 2022. godine, u vinkovačkoj pješačkoj pješačkoj zoni s početkom u 11 sati.

Ovakvim oblikom promocije javnost će dobiti bolji uvid u način na koji projekti mogu djelovati kao pokretači gospodarskog rasta i razvoja u lokalnim zajednicama. Također, sve uključene institucije, ustanove i druge pravne osobe će u neposrednoj komunikaciji s građanima dobiti jedinstvenu priliku povećati svoju vidljivost u javnosti, dodatno se približiti potencijalnim korisnicima te na zanimljiv i interaktivan način promovirati svoje djelatnosti i usluge.

Ovim putem organizatori pozivaju korisnike bespovratnih sredstava na besplatno sudjelovanje na sajmu. Na sajmeni dan bit će organizirano predstavljanje projekata koji su provedeni ili su trenutno u provedbi na području grada i županije uz druženje s građanima. Prijavljenim sudionicima sajma bit će osigurani besplatni štandovi i prostor koji će im biti dostupan tijekom cijelog sajmenog dana.

Cilj Sajma EU projekata na Orionu je istaknuti važnost EU fondova za razvoj grada Vinkovaca – najstarijeg grada u Europi, te predstaviti najznačajnije EU projekte Grada Vinkovaca, Agencije za razvoj i investicije grada Vinkovaca, VSŽ te svih nositelja i partnera u projektima koji djeluju na području grada i županije.

Uz okviru sajma bit će organiziran je i livestream Radio Vinkovaca i Vinkovačke televizije te će praćenje ove manifestacije biti omogućeno širem krugu zainteresirane javnosti.

Zaključno, evo i prijavnice za sudjelovanje na sajmu: https://forms.gle/i2yBmwA7VwRcFU448, uz napomenu da je danas posljednji dan za prijave. Tko se još nije prijavio, ova nedjelja zadnja mu je prilika…