Predsjednica Dea Lasić: Bit će bolnih rezova, neki su potrošili sve kredite!

Trener Cibalijinih juniora i voditelj klupske škole nogometa Goran Meštrović pao je u „osmi stupanj depresije” nakon razočaravajuće spoznaje o tome da je skupina od nekoliko članova juniorske vrste večer uoči odlučujuće utakmice za ulazak u Prvu HNL protiv Gorice (odigrane prošle subote u Požegi kada su Velikogoričani izborili plasman u elitu pobjedom 3:2) bez dopuštenja igrala mali nogomet na vinkovačkom turniru. Meštrović je svoje na tu temu rekao jučer, a danas se oglasila i klupska predsjednica Dea Lasić koja je isprva bila općenita:

– Svakako treba napomenuti da se svaki uspjeh gradi radom, upornošću, odricanjem i odgovornošću. Svako organizirano društvo, pa tako i svaki klub mora besprijekorno funkcionirati, svatko u svom dijelu posla, ali i odgovornosti. Prošla su vremena anarhije u kojima je svatko radio ono što je želio, a nije odgovarao ni za što – rekla je predsjednica Lasić koja je potom malo konkretnije „ušla u materiju” i najavila sastanak svih aktera ovog događaja koji će biti održan u srijedu:

– Ne bih ništa prejudicirala, reći ću samo da će se sutra znati tko je izgubio povjerenje, tko je potrošio sve kredite i tko ne zaslužuje više biti u Genscherovoj 10b (klupska adresa, op.a.). Neki rezovi koji slijede bit će bolni, ali i nužni kako se u budućnosti ovakve stvari ne bi ponavljale i kako bi svima postalo kristalno jasno što je čiji posao i što je čija odgovornost. Svi, polazeći od mene, pa do radnika na održavanju terena su zamjenjivi. I svima nama na prvom mjestu svima mora biti Cibalia – zaključila je čelnica vinkovačkog kluba.