Direktor TZ Županja Šarić najavljuje: U nedjelju sa Savskog sajma na tamburicu

Pred Županjcima je sadržajan vikend u okviru ovogodišnjeg izdanja Županjskog ljeta čiju organizaciju potpisuje Turistička zajednica grada Županje. Više o svemu zna Kruno Šarić, direktor TZ Županja:

– U nedjelju u 17 sati bit će otvoren Savski sajam, događaj koji neko vrijeme iz objektivnih razloga našem gradu nije egzistirao. Na sajmu će se izlagači predstaviti s domaćim proizvodima i rukotvorinama – izvijestio je Šarić.

Nakon Savskog sajma koji će biti upriličen na savskoj šetnici, čime se nastoji revitalizirati život grada uz rijeku, u dvorištu Zavičajnog muzeja Županja bit će održan 17. Glazbeni festival „Šokačke pisme”.

– Sudjeluju poznata imena i sastavi iz svijeta tamburaške glazbe. Događaj je to koji uvijek plijeni pozornost naših sugrađana, ali i gostiju Županje, ne sumnjam da će tako biti i ove godine. To je samo jedan u nizu glazbenih događaja predviđen u ovogodišnjem Županjskom ljetu. Boris Novković, Amira Medunjanin i Gibonni su nam priuštili sjajne glazbene večeri, pred nama je još i Petar Grašo koji će nam zasvirati i zapjevati 11. srpnja, no prije toga, točnije 2. srpnja, na programu je kulturno-zabavna manifestacije „Kruh naš svagdašnji – žetva i vršidba u prošlosti” koja će biti održana na Papuškinom stanu s početkom u 16 sati – zaključio je Šarić.