Predstavljen Dario Novak, kandidat nezavisne liste Tomislava Panenića za zamjenika župana VSŽ

Kandidat za župana Vukovarsko-srijemske županije Tomislav Panenić predstavio je Darija Novaka kao kandidata za zamjenika župana, naglasivši kako će s njim s njim funkcionirati kao tim koji će raditi na podizanju kvalitete života građana naše županije.

– Riječ je o hrabrom čovjeku dokazane samostalnosti u donošenju političkih odluka koji želi preuzeti odgovornost u upravljanju, a ne o kandidatu kojeg nameće neka stranačka centrala. Često naši sugrađani znaju reći da nemaju kome dati glas. Ovoga puta nudimo našim sugrađanima kvalitetnu opciju koja istinski propagira pravednost i ravnopravnost kao temeljne vrijednosti političkog djelovanja – rekao je Tomislav Panenić koji već unatrag nekoliko godina gradi nezavisnu političku platformu na razini Vukovarsko-srijemske županije.

Predstavljajući kandidata istaknuo je da je Novak poduzetnik i hrvatski branitelj te jedan od heroja obrane Nuštra u Domovinskom ratu, a iskustvo koje nosi iz aktivnog rada u sportu i glazbi savršeno doprinosi kompetencijama njihovog tima. U političkom životu se dokazao kao nezavisni vijećnik u Općinskom vijeću općine Nuštar gdje obnaša dužnost predsjednika vijeća.

– Želimo pokazati ljudima kako postoji političko rješenje koje nije pod bilo kojim stranačkim utjecajem. HDZ je u proteklih 30 godina na razini županije iscrpio sve što je mogao, a sve ostale političke opcije su potrošile vrijeme i nisu pokazale volju da zajedništvom napravimo nužan zaokret u upravljanju županijom. Našoj listi zato su se hrabro pridružili kvalitetni pojedinci koji žele napraviti bitan iskorak, pa sada zajedno ulazimo u političku borbu za razvoj županije, stvaranje novih radnih mjesta, otvorenost i suradnju – naglasio je Novak.

– Županijska uprava više neće biti dostupna samo onima s određenim članskim iskaznicama, svi će imati jednaka prava i jednak pristup – najavio je Tomislav Panenić te dodao da je svom programu, osim na učinkovitost uprave, poseban naglasak stavio na gospodarstvo, poljoprivredu, zdravstvo, infrastrukturu i razvoj zajednice.