Predstavljen Inkubator VK, vinkovačko poslovno glasilo

Inkubator VK časopis je koji će, sukladno planovima i najavama, izlaziti triput godišnje. Danas predstavljeno poslovno glasilo bit će dostavljeno svim vinkovačkim poduzetnicima, a njih je oko 1.600. 

– Publikacija časopisa Inkubator VK poklopila se s obilježavanjem prve godišnjice rada Poslovnog inkubatora čiji smisao nije samo napuniti prostore, nego i marketinški podržati rad naših poduzetnika – rekao je Krunoslav Josip Čačić, voditelj Poduzetničkog inkubatora te urednik časopisa Inkubator VK.

Agencija za razvoj i investicije grada Vinkovaca VIA aktivno je pridonijela pokretanju danas predstavljenog časopisa.

– Idući korak bit će pokretanje Digitalnog razvojnog centra, a potom se okrećemo u smjeru stvaranja tzv. pametnog grada – najavio je Josip Romić iz Agencije VIA.

Svrha časopisa Inkubator VK je promicanje i poticanje poduzetništva u Vinkovcima dajući na taj način doprinos njegovu razvoju.

– Posrijedi je medij koji isključivo želi prenijeti informaciju o svim onim tvrtkama koje se nalaze u Poduzetničkom inkubatoru, a u budućem vremenu i svim onim tvrtkama koje djeluju na području Vinkovaca. Smatram kako je riječ o kvalitetnom izdanju koje prikazuje tvrtke na onaj način na kakav su to zamislili sami poduzetnici, naravno sve to skupa uređeno novinarskom rukom – naglasio je vinkovački gradonačelnik Ivan Bosančić.