Prigodni darovi i kombi na korištenje Udruzi TRN od Udruge Veteranke Domovinskog rata VSŽ

Udruga osoba s cerebralnom paralizom i njihovih obitelji TRN – Tvoje ruke i noge upriličila je u prostorijama koje koriste božićni domjenak za svoje članove. Za naprstak posebne čarolije pobrinula se ovom zgodom Udruga Veteranke Domovinskog rata Vukovarsko-srijemske županije čija se predsjednica na zakazanom mjestu u zakazano vrijeme uprizorila u pratnji dva vilenjaka koja su članove Udruge TRN prigodno darivali. I to nije bila jedina lijepa večerašnja gesta Udruge Veteranke Domovinskog rata Vukovarsko-srijemske županije…

– Velikodušno nam je ponuđeno na korištenje kombi vozilo s rampom, što je vrlo bitno za nas s obzirom na to da smo mlada udruga koja još uvijek nema vlastito vozilo kojim bi mogli pomoći našim teško pokretnim članovima u invalidskim kolicima. Ne postoje riječi kojima možemo zahvaliti za ovu pomoć – rekla je Renata Musil Vorgić, predsjednica Udruge TRN.

Sreća u srcu i osmijeh na licu”, moto je Udruge Veteranke Domovinskog rata Vukovarsko-srijemske županije. Bilo je večeras napretek i sreće, i osmijeha!