Prijave za rujanski Vinkovci half marathon 2021. do 20. kolovoza

Nakon uspješno apsolvirane proljetne atletske trilogije Udruga FCT upušta se (i) u organizaciju međunarodne utrke Vinkovci half marathon 2021. koja će biti održana 4. rujna. Događaj se sastoji od četiri utrke i to; polumaratona čiji je start zakazan u 17 sati, u isto vrijeme bit će označen start štafete 3×7 kilometara, u 17.10 sati počinje dječja utrka na 800 metara, a u 17.30 sati utrka građana na pet kilometara.

– Sve utrke trče se gradskim ulicama, a polumaraton i šetnicama uz Bosut. Cjelokupna ruta je asfaltirana, nema uzbrdica i stuba pa je idealna za popravljanje osobnih rekorda, kao i za trkače početnike koji se tek trebaju okušati u dužim disciplinama – rekao je predsjednik Udruge FCT Hrvoje Klarić uz napomenu da će u slučaju nepovoljne epidemiološke situacije broj sudionika biti ograničen te stoga apelira na što ranije prijave.

Prijave za utrku i uplata kotizacije moguće su do 20. kolovoza 2021. godine na www.stotinka.hr, a prijava je pravovaljana po uplati kotizacije.

– Za polumaraton i utrku građana startnina iznosi 140 kuna, za štafetu 120 kuna po natjecatelju, tj. 360 kuna po ekipi, dok je za dječju utrku prijava besplatna, ali obavezna – dodaje Klarić.

Startnina, doznali smo i to, osim sudjelovanja u utrci uključuje još: elektronsko mjerenje vremena, obradu i objavu rezultata, majicu dri-fit, mogućnost tuširanja za sve natjecatelje 50 metara od cilja, medalju za sve natjecatelje, startni broj i čip, dežurstvo i osiguranje Hitne pomoći, okrjepu za vrijeme utrke, obrok i piće u cilju, fotografa, snimanje dijelova utrke dronom te popust u hotelu za sve koji žele ostati na druženju i prenoćiti u Vinkovcima, a darovi sponzora se podrazumijevaju.