Prijave za subotnji 8. Vinkovački triatlon do četvrtka, 19. kolovoza

Sve je spremno za 8. Vinkovački triatlon, poručuju iz redova organizatora, TK Vinkovci! Tradicionalno natjecanje održat će se u subotu, 21. kolovoza, a start i cilj triatlona bit će na vinkovačkoj Banji.

 – Natjecanje počinje u 10 sati 400-metarskom plivačkom dionicom nakon koje slijedi 20 kilometara bicikliranja te zaključno i pet kilometara trčanja – rekla je Ivana Babić iz TK Vinkovci uz podsjetnik da se prijave za nastup zaprimaju do 19. kolovoza.

 – Kotizacija iznosi 100 kuna, a prijave su moguće preko Facebook stranice Triatlon kluba Vinkovci. Zasad je 50-ak prijavljenih, očekujemo kako će se broj sudionika popeti i do 70, možda čak i malo više – dodala je Babić uz dodatnu napomenu da je start dječje promotivne utrke zakazan u 9 sati.

 Uz Triatlon klub Vinkovci suorganizatori natjecanja su još: Grad Vinkovci, Zajednica športskih udruga grada Vinkovaca, Hrvatsko planinarsko društvo Cibalia Vinkovci, Biciklistički klub Sokol, Plivački klub Orion, Atletski klub Cibalia, Športsko ribolovno društvo Jezera Banja, Savez za sportsku rekreaciju grada Vinkovaca Sport za sve i Sportski klub Baloo.