PRIJAVITE SE Otvorene prijave za HNS-ov Street Football turnir u Županji

FOTO: Hrvatski nogometni savez (Arhiva)

Hrvatski nogometni savez i partneri organizirat će pet turnira Street Football powered by PSK koji će se igrati po pravilima Red Bull Four 2 Scorea, koji je prošle godine prvi put došao i u Hrvatsku, najavili su iz krovne nogometne organizacije u Hrvata. 

Riječ je o natjecanju po sustavu “4 na 4” bez vratara koje tijekom desetominutnog nadmudrivanja tijekom jedne utakmice nudi uistinu puno elemenata koji će gledatelje oko igrališta ostaviti bez daha. Puno je scenarija koji se mogu odigrati tijekom Four 2 Score utakmice, a mi izdvajamo tri koja definitivno neće izostati tijekom turnira, navode iz HNS-a

Tako su od jučer otvorene prijave za Street Football powered by PSK turnir u Županji koji će se u organizaciji Hrvatskog nogometnog saveza i partnera održati 30. i 31. svibnja. Riječ je o prvom od ukupno pet turnira u Street Footballu koji će se u Županji, Zadru (9. lipnja), Sinju (13. i 14. lipnja), Svetvinčentu (22. lipnja) i Krapini (30. lipnja) igrati po pravilima Red Bull Four 2 Scorea.

Riječ je o natjecanju po sustavu “4 na 4” bez vratara koje tijekom desetominutnog nadmudrivanja tijekom jedne utakmice nudi uistinu puno elemenata koji će gledatelje oko igrališta ostaviti bez daha.

Više o Street Football powered by PSK turniru možete pronaći na sljedećoj poveznici, a na turnir se možete prijaviti ovdje.