PRIOPĆENJE NK DUBRAVA TIM KABEL Pogreške sudaca sastavni su dio igre…

Detalj s utakmice Dubrava TK – Cibalia FOTO: Facebook NK Dubrava Tim Kabel

Nakon što se nakon utakmice Dubrava Tim Kabel – Cibalia (3:2) priopćenjem oglasio vinkovački klub, danas je to učinio i njegov prekjučerašnji domaćin. Prenosimo ga integralno i u cijelosti.:

Nastavno na priopćenje HNK Cibalia Vinkovci od 1. travnja 2022. godine u kojem u kontekst dovode odluke sudaca na utakmici 22. kola 2. HNL između Dubrave Tim Kabel i HNK Cibalia Vinkovci želimo se obratiti javnosti s nekoliko rečenica.

NK Dubrava Tim Kabel nije i neće komentirati odluke sudaca kako u spomenutoj tako i u svim prethodnim utakmicama. Posebno nas je neugodno iznenadila činjenica da HNK Cibalia naš međusobni susret povezuje s nedavnim njihovim gostovanjem u Sesvetama za što apsolutno nema nikakvih poveznica.

Pogreške sudaca su sastavni dio nogometne igre pa su tako na spomenutoj utakmici bile dvojbene i neke situacije koje nisu išle u korist našeg kluba. Želimo samo naglasiti da je suđenje u 2. HNL iznimno korektno s obzirom na uvjete u kojima se utakmice odigravaju te svim klubovima želimo puno sreće u završnici sezone kada svi zajedno trebamo više gledati prema kvaliteti nogometne igre, a manje o kvaliteti suđenja.

U Zagrebu, 03. travnja 2022.

Uprava NK Dubrava Tim Kabel