PRIVLAKA BOLNO JECA Poginuo mladi nogometaš Robert Kožul

Privlaka je bolno zajecala. Jutros oko 6 sati u prometnoj nesreći u Privlaci smrtno je stradao 24-godišnji Robert Kožul, nogometaš privlačke Mladosti, kluba koji je zbog ovog tragičnog događaja odgodio sve utakmice svih klupskih kategorija.
FOTO: PU vukovarsko-srijemska
Očevidom prometne nesreće, kojim je rukovodila zamjenica Općinskog državnog odvjetništva u Vinkovcima, utvrđeno je kako je 24-godišnjak oko 5.50 sati u Ulici Matije Gupca u Privlaci, uslijed neprilagođene brzine osobini ceste i uvjetima vidljivosti (zavoj udesno, noć), izgubio nadzor nad upravljačem osobnog automobila vinkovačkih registracijskih oznaka i sletio u lijevi odvodni kanal, gdje se vozilo prevrnulo na krov.

Tijekom upravljanja 24-godišnji vozač nije koristio sigurnosni pojas te je prilikom udara u dno odvodnog kanala ispao iz automobila. Uslijed zadobivenih ozljeda, 24-godišnjak je preminuo na mjestu prometne nesreće. Po nalogu zamjenice Općinskog državnog odvjetništva u Vinkovcima, nad tijelom preminulog vozača obavit će se obdukcija u NMB „Dr. Juraj Njavro“ u Vukovaru. O prometnoj nesreći će se dostavit izvješće Općinskom državnom odvjetništvu u Vinkovcima.